Lif Modelleri ve Lif Ornekleri


Çok tatlı ve çok güzel yeni çıkan Lif Modelleri Lif Örnekleri





Lif Modelleri ve Lif Örnekleri denince aklınıza tabiki güzel yeni moda sitemiz gelmektedir. En yeni en güzel lif çeşitleri ve uzun kısa lif örnekleri ile sizlere güzel model ve örgü türlerinden seçmeler sunmaktayım. lif modelleri hazır ve örgü lifolarak 2 türlü ayıt edilmiştir. lifli türlerin en çok terçih edilen moda ve yeni çıkan lifler sitemizin geniş yelpazesinden sadece bir bölümünü oluşturmaktadır. lif nedir derseniz. banyoda keselenmek için kullanılan yünlü iplepden el işi ile örülmüş eldüven veya düz şekillerde örülmüş türleridir. Bazı örgü modelleri ndan lif yapılışı video ve resimlerle anlatılanlarınıda sizlere paylaşacağım. banyo lifleri pamuklu örgüler lif örnekleri nden daha çok terçih edilen türleridir. Güzel bayan ve Erkeklerin banyo takımı arasında bulunması gereken banyo örgüsü kese sabunluk hamam takımı ve tabiki güzel lifler de şarttır.
Şimdi sizlere Çiçekli lif örnekleri ve Hayvan desenli ve sevimli Hayvan motifli lif örnekleri ve LİF modelleri ni sunacağım.

4 Yanıt to “Lif Modelleri ve Lif Ornekleri”

  1. Emine ERDOĞAN Says:

    Lif Modellerinizin en güzeli 2 sıradaki lif resimi olduğunu ben tahmin ediyorum bende öreceğim bunlardan mutlaka.

  2. Anonymous Says:

    Tığ ile örülen LİF modeli varmı elinizde arkadaşlar birde kasnakla örülen lif Modellerini verirseniz seviniriz Lif resimleri yani.

  3. Anonymous Says:

    Cehizlik LİF MODELLERİ verin ya hiç biryerde yok bu lifleri nasıl bulurum.

  4. Anonymous Says:

    yeni çıkan en güzel Lif örnekleri bunlarmı ?

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s


%d blogcu bunu beğendi: