Orgü Bebek Patikleri


Yarım Boğaz Patik Örneği

Boncukla Kiraz İşlemeli, Patik Örneği

Tığ İle Örülmüş Bebek pandif modeli

En Güzel Patik Modelleri

Şiş Örgüsü Boncuklu Patik Örneği

yün ip ve tığ işi patik ve şiş ile örülmüş patik Modeli
Bebekler için örgü bebek patikleri ve patik örnekleri yepyeni ve son moda türleri ile yeniden karşınızda. Patik modelleri ni örerken en kolay patik örnekleri türlerini aradığınızı çok iyi biliyorum Bebekler içinen güzel patik modelleri ni bulaceğınız aen iyi adres tabiki yenimoda.blogspot.com sitesidir. Sitimizde boncuklu patikler in resimleri nin yanı sıra boncuklu patik örnekleri ve bebek patikleri çeşitlerini bulacaksınız. Çocuğunuz ve bebeklerin sağlığı bizim için önemlidir. Çünkü onlar bizim geleceklerimizdir.

3 Yanıt to “Orgü Bebek Patikleri”

  1. Patik Modelleri Says:

    Bebek patik Modellerinden en güzeli Örgü olan 3 sıradaki Patik Modelini ben çok beğendim

  2. Anonymous Says:

    Erkek Çocuk patik yapılışı nasıl örülür birde 0 – 3 yaş çocukları için kazak modelleri varmı sizde

  3. Anonymous Says:

    yazlık bebek patik örnekleri yapan yer biliyormusunz ankarada.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s


%d blogcu bunu beğendi: